Beoordelingen van Sushi 8 Kerkdriel

Recente recensies

5.0
Jan Keijnemans
18 mei 2022

Voor het eerst hier Sushi gehaald en wij komen zeker terug top Echt super goede en speciale sushi top

Gerard Broekmeulen
18 mei 2022

Was weer erg lekker !!!

W v h
17 mei 2022

Goed eten

Caroline
15 mei 2022

Heerlijk , echt 5 sterren .

Wieke
14 mei 2022

Supervers en lekker!!

Silvia
11 mei 2022

Top sushi en super vriendelijk!

Annebertie
8 mei 2022

Lekker vers, goed van smaak en precies op tijd geleverd! We hebben weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
8 mei 2022
Adrie
8 mei 2022

Het eten zag er super mooi uit. En was erg lekker. Complimenten

Claudia
8 mei 2022

Supervers en heerlijk.

Mariska
8 mei 2022

Wederom heerlijke sushi!! En zelfs iets voor de bezorgtijd gebracht. Top!

Ineke.
8 mei 2022

Na een kleine correctie heerlijk gegeten 👍

Elles Deckers
7 mei 2022

Sushi was goed Was weer veel ste laat klaar jammer

Tina
7 mei 2022

Waren dingen vergeten bij de bestelling te doen, het was helaas ook erg pittig

Davey Nifterik
7 mei 2022

Bezorgtijd duurder een uur langer dan aangegeven

Ruben
7 mei 2022

Heerlijke sushi gegeten. Mooi menu 36 stuks voor 3 personen. Top gemaakt. Presentatie ook erg goed. Bestellen nogmaals hier.

Martin Arentsen
7 mei 2022
Patricia Brandao
7 mei 2022
Gerard Broekmeulen
4 mei 2022

Was wer super lekker

lieke
2 mei 2022

super goed, aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
1 mei 2022
Huijberts
1 mei 2022

Hadden 2 schotels besteld erg lekker maar hadden naderhand nog honger des ondanks we toch voor 50 euro besteld hadden met 3en

Jessica
29 april 2022

Heerlijke sushi.

ellen
28 april 2022

Helaas was onze bestelling niet compleet. En werd de telefoon niet opgenomen na meerdere keren gebeld te hebben. Doordat onze bestelling incompleet was en het ons niet lukte om contact te krijgen. 10 Euro aan shushi niet gehad maar wel betaald. De kwaliteit van de sushi was wel goed.

S
28 april 2022

Super lekker. Vers bereid. Zeker een aanrader

Ivar schippers
27 april 2022

Het was weer heerlijk we hebben er weer van genoten gewoon super

Tessa
27 april 2022

Bezorging was helaas 20 min later dan de aangegeven tijd. Echter smaakte het eten er niet minder om. Super verse sushi en erg lekker.

Gerard Broekmeulen
25 april 2022
Maria
24 april 2022

Sushi was super. Wel lang moet wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
24 april 2022
Noyan
22 april 2022

Sushi kan je overal krijgen. Maar als je gruwelijke Sushi wilt moet je toch bij Sushi Eight zijn in d'n Kerkdriel...

Ali Kerem
22 april 2022

Het eten was geweldig, echt kwalitatieve tjornie voedsel. Complimenten aan de chef. Super hala medewerkster van de maand!

Sarina
21 april 2022
Daniek
20 april 2022

👍🏻👍🏻

Annemie
20 april 2022

Zag er top uit, en was ontzettend lekker

Oranje
19 april 2022

Was lekkere sushi! Voor een goede prijs

Wendy en Björn.
19 april 2022

Alles weer tip top in orde. En was weer super lekker.

M vries
18 april 2022

Het was heerlijk. Misschien een suggestie om er bij te zetten hoeveel je ong nodig hebt per persoon.

Antoinette
17 april 2022
Marie-jose Danen
17 april 2022

Sushi was heerlijk maar ze vergeten de crispy roll 8 stuks erbij te doen maar ik krijg een tegoedbon dus dat is weer netjes

Karin
16 april 2022

Heerlijke sushi. Keurig op tijd gebracht. Wel fijn als er ook mensen bij je zijn die geen sushi eten. Iedereen tegelijk aan tafel. Top.

Halina
16 april 2022
Anoniem
15 april 2022
marjan
15 april 2022

was weer super lekker.

Michel
15 april 2022

Heerlijk!

de Vos
14 april 2022

Het was heerlijk

Olivier
11 april 2022
Iris
11 april 2022

De bezorging duurt vrij lang, maar het is het waard. De smaken zijn top en de service uitstekend bij langer wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John van der Meijden
10 april 2022

Supersushi !! Super vers en erg lekker. Echt een aanwinst voor Kerkdriel. Ga zo door !!

Ernst Stokkel
10 april 2022

Vriendelijk bediening vers en super lekkere suchi Echt een aanrader

Aniek
10 april 2022
Anne Verhoef
9 april 2022

vega Sushi besteld deze is erg lekker, en niet heel duur.

Reactie van Sushi 8

Beste Anne Verhoef, bedankt voor de beoordeling. Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Maarten
5 april 2022
Sandra
4 april 2022

Heerlijke sushi! Netjes op tijd geleverd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marjan
4 april 2022

wederom, heerlijke shusi, en keurig op tijd bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
3 april 2022

Erg lekker weer 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
3 april 2022

Snelle nette levering. Heerlijk gegeten. Tot de volgende x

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste John, bedankt voor de review. Tot snel!

A Schreuder
3 april 2022
lia
3 april 2022
Rafal
3 april 2022
Marie Jose
2 april 2022

Heerlijke sushi

Daniek
1 april 2022
Hazenberg
31 maart 2022
Wendy weer
31 maart 2022

Altijd lekker. Op tijd bezorgd. Feest.

Ries
31 maart 2022

Toppertje

Paul
29 maart 2022

Het was weer helemaal geweldig, het eten is net als de service helemaal top.

Doris van der Linden
27 maart 2022

Beetje laat maar tegoedbon van 20€ helemaal top!!!! Helaas miste ik de zeewier salade die ik besteld heb! Voor de rest heel errrrrrrg lekker sushi en heeft voorheen gezellige avond net gasten bijgedragen! Dus prima 👍

marjan
26 maart 2022

keurig op tijd geleverd, en smaakte overheerlijk!

Reactie van Sushi 8

Beste Marjan, bedankt voor de feedback. graag tot ziens bij sushi 8!

De werd
26 maart 2022

Snelle en nette levering Heerlijk eten

Van toorn
26 maart 2022

Was weer top

Donna
26 maart 2022

Verrassend lekker en vers. Zag er goed uit. Op tijd geleverd zoals aangegeven.

John
23 maart 2022

Top sushi!

Wendy & Björn.
23 maart 2022

Top! En juiste tijd geleverd.

Thomas
23 maart 2022

De verwachting was hoog omdat ik bij bestelling kreeg te horen dat het 45 minuten zou duren (bestelde om 19.45 uur 's avonds op een dinsdag in Kerkdriel). Dan zal het wel druk zijn en vers bereid gaan worden. Helaas bleek de tonijn niet vers te zijn en was sushirijst droog. Hierdoor twijfel ik om nog een keer te bestellen.

Reactie van Sushi 8

Beste Thomas, bedankt voor de feedback. Wij hopen dat het de volgende keer beter van smaak is. Graag tot snel bij sushi 8!

Ineke
22 maart 2022

Het was weer heerlijk❤️

Bertus
22 maart 2022

Erg lekker en precies op tijd!

De Wit
21 maart 2022

Het was heerlijk. Mijn man gaf bij de vorige bestelling aan dat de rijst niet op smaak was, en dat was nu wel. Dus het was prima

Reactie van Sushi 8

Beste De Wit, bedankt voor de review. Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Robert
21 maart 2022

Heel lekker zeker een volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
21 maart 2022

Sushi smaakt echt lekker, alleen jammer dat je altijd zolang moet wachten , sushi is nooit op geplande tijd klaar.

Dinie van Boxtel
20 maart 2022

Zooooo lekkerder !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arkjes
19 maart 2022

Super lekker! Vriendelijk personeel. Enige tip... De ramen buiten en binnen even goed laten wassen, die zijn super vies! De rest is echt perfect.

Eric
19 maart 2022

Heerlijk. Eindelijk goede sushi in Kerkdriel

Henriette Verkuil
16 maart 2022

Opnieuw heerlijk

Reactie van Sushi 8

Henriette Verkuil, wat fijn dat alles heeft gesmaakt!

V.
15 maart 2022
Doris van der Linden
14 maart 2022
Raymond
14 maart 2022

Afhaal locatie is wat sober, mag wat vriendelijker. Eten is overigens prima!

Reactie van Sushi 8

Beste Raymond, bedankt voor de feedback! Graag tot ziens bij sushi 8!

Theo en Wendy
13 maart 2022

Goed verzorgd, erg lekker gegeten. Vriendelijke bezorger en mooi op tijd.

Reactie van Sushi 8

Beste Theo en Wendy, wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi eight!

Bert
12 maart 2022

Het was weer heerlijk

Filiz
11 maart 2022
Elise de Ree
10 maart 2022

Super lekker

Jordy
10 maart 2022

Precies op tijd en het was weer heerlijk! Zoals gewend

Reactie van Sushi 8

Beste Jordy, bedankt voor de positieve review! Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Wendy & Björn
7 maart 2022

Alles weer super lekker en op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste Wendy & Björn, wat fijn dat alles goed heeft gesmaakt. Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Hennie
7 maart 2022

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave Resleij
6 maart 2022
Oriane
4 maart 2022
Nendels
4 maart 2022

👍😊

Marcel
2 maart 2022

Dit keer mooi op de juiste daardoor nog meer genoten 😊

Reactie van Sushi 8

Beste Marcel, fijn dat alles naar wens was.

Gerard Broekmeulen
28 februari 2022

Was weer erg lekker

Shakeb
28 februari 2022

Heerlijke snacks en lekkere sushi. Vooral de Crispy Chicken Roll is mijn favoriet. Ondanks de carnavalsdrukte was het keurig op tijd en de jongeman die mij hielp was ook heel vriendelijk.

Reactie van Sushi 8

Beste Shakeb, wat fijn dat u zo positief bent over sushi 8. Wij hopen u snel weer terug te zien!

Van rooij
27 februari 2022
loes Falck
27 februari 2022

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
26 februari 2022

Heerlijk eten.🙂🙂🙂 Ik raad het iedereen aan.

Reactie van Sushi 8

Beste Ilona, heel erg bedankt voor de positieve feedback. Wij hopen u snel weer terug te zien.

Evita schippers
25 februari 2022

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel en goede levering.

H.Kocabas
25 februari 2022

Was weer heerlijk beste sushi 🍣

Yvette Janssen
23 februari 2022
!!!
21 februari 2022

Gaven te weinig geld terug en bestelling klopte niet

Reactie van Sushi 8

Beste..., wat vervelend om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan. Wij verzoeken u om een mail te schrijven met uw klachten naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u beter helpen.

Rita
20 februari 2022

Heerlijk gegeten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Jammer dat de bestelling niet klaar was op afgesproken tijdstip.

Wendy (alweer…)
20 februari 2022

Superlekker en mooi op tijd. Thnx!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim Hakkert
18 februari 2022

Bestelling was optijd en de sushi was super, een echte aanrader 👍

Reactie van Sushi 8

Beste Kim Hakkert, wat fijn dat alles naar wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien!

van Liempt
18 februari 2022

Bezorging duurde wat langer ivm het slechte weer, hier werd netjes over gebeld en kregen later nog een kortingsvoucher. Super goed en lekker!

Iris
18 februari 2022
Wendy en Björn.
17 februari 2022

Was weer super lekker. En op de afgesproken tijd geleverd. Top👍

Bianca
16 februari 2022

Top!

Wendy weer
15 februari 2022

Echt altijd lekker!!!

Nel balvers
14 februari 2022

Het was super lekker complimenten hier voor

Reactie van Sushi 8

Beste Nel Balvers, wat fijn dat de sushi lekker was. Wij hopen u snel weer terug te zien.

Rian
14 februari 2022

Rijst was vlak van smaak

Yvonne
14 februari 2022

Heerlijk!

Annebertie
13 februari 2022

Lekker vers en op tijd geleverd! Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste Annebertie, wat fijn dat het goed in de smaak is gevallen. wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Hugo Jansen
13 februari 2022
June Verkuil
13 februari 2022

Zowel speciaal sushis als mini loempias waren uitstekend, maar is de menu veranderd voor loempia? We hebben deze week 4 ipv 6 gekregen.

JT
13 februari 2022
Yvonne
13 februari 2022

Nette zaak,de personen die de sushi’s aan het maken waren, werkten heel hygiënisch met handschoenen etc.,de sushi smaakte heel goed, diegene achter de kassa zei keurig dat de bonen als laatste werden gemaakt omdat ze anders heel snel koud waren. Misschien wel een idee dat iedereen wat vriendelijker keken. Het was een treurige ontvangst ook door diegene die de sushi aan het maken waren.

Reactie van Sushi 8

Beste Yvonne, wat fijn dat alles goed is verlopen. Wij hopen u snel weer terug te zien!

van Hemmen
11 februari 2022
Kuypers
11 februari 2022

Altijd lekker!

Reactie van Sushi 8

Beste Kuypers, wat fijn dat alles naar wens was!

Teun
10 februari 2022
Lizanne Vos
10 februari 2022

Super service netjes en lekker

June Verkuil
8 februari 2022
A
6 februari 2022

De sushi miste een beetje smaak, ze proefden ook niet echt vers gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste A, wij hopen dat de volgende keer wel goed smaakt. We hopen u graag weer terug te zien.

Michel vd Laat
6 februari 2022
Kim Sepers
6 februari 2022

De bestelling zou om 19u afgehaald worden, het was uiteindelijk pas om 19.45 klaar. Geen enkele compensatie of indicatie wanneer het klaar zou zijn. Bestelling klopte niet. Gelukkig smaakte het eten wel lekker zoals ik gewend ben. Als er contact gezocht word, graag per e-mail, telefonisch slecht bereikbaar.

Reactie van Sushi 8

Beste Kim Sepers, wat vervelend dat uw bestelling zo lang duurde. Wij verzoeken u een mail te schrijven naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u verder helpen.

Crawford
6 februari 2022

Ik had online besteld en kreeg een verwachte bezorgd tijd van 19:00. Nader hand 19:30 nog steeds niks binnen. Ik 20x telefonisch gebeld maar geen gehoor. Toen was het 19:50 ging ik er maar zelf naar toe rijden. Was ik daar word ik in eenkeer gebeld dat ze voor me deur stond. Ik had gezegd dat ik hun meerdere malen had gebeld en geen gehoor en zij gaf aan dacht dat me baas dit op de hoogte had gebracht. maar NEE IN DIT GEVAL NIET. Zeer ontevreden! En telefonisch ook niet oppakken of eventueel terug bellen!!

Reactie van Sushi 8

Beste Crawford, wat vervelend om te lezen dat het zo is verlopen, onze excuses. Wij verzoeken u om een mailtje te sturen naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u verder helpen.

C
6 februari 2022
Elles deckers
6 februari 2022

Het duurde heel lang maar de sushi was lekker

lia
6 februari 2022

sushi is super lekker,alleen bezorging bijna een uur te laat

Raymond
6 februari 2022

Jullie doen het echt top! Erg lekkere sushi

Sabrina
5 februari 2022

Vandaag alweer voor de derde keer heerlijk verse sushi besteld bij Sushi 8 in Kerkdriel. Dit keer 2 speciale boxen surf en turf en quality time besteld, en iedereen heeft echt super lekker gegeten. Nog nooit ergens anders zo verse en heerlijke sushi afgehaald!! Eerdere keren wel een groot minpunt voor de wachttijd: 30 minuten (openingsdag) en 40 minuten (ook vrij kort na de opening) moeten wachten bij afhalen, maar dit keer was de grote bestelling stipt op tijd klaar. Verder een goede service, ook toen de bestelling 2x veel te laat was, en altijd aardige mensen. Echt super dik tevreden!

J duijts
5 februari 2022

Vandaag 2e keer besteld. Eerste keer 30 min te laat. 2e x 45 min te laat. Eten was wel weer super

Gert-Jan van Boxel
5 februari 2022

Een half uur te laat.

J.B.
5 februari 2022

De sushi was heerlijk! De boxen die we hadden besteld waren gevarieerd, mooi opgemaakt en lekker van smaak. De bezorging is echt een verbeterpunt. We bestelden om 17.30 en kozen als bezorgtijd 18.45. De sushi werd pas bezorgd om 19.40, bijna een uur later dan afgesproken. Het zakje extra miniloempia's was ter compensatie. Dat is aardig, maar veel liever ontvangen we de bestelling op tijd. Ik zou voor de sushi zeker nog eens bestellen, maar de trage bezorging weerhoud mij daarvan, dat is jammer.

Jb
3 februari 2022

Het was deze keer minder spectaculair. Bepaalde zaken die warm zouden moeten zijn, waren dat niet. Er leek minder aandacht voor te zijn gemaakt. Volgende keer weer beter hoop ik.

Sarina
2 februari 2022

Het was heerlijk!

Laura
1 februari 2022

Zeer smakelijk en mooi op tijd!

Ahmet G.
31 januari 2022

Eerste bestelling gedaan en geen spijt! Normaal gesproken zou ik naar een all you can eat gaan, maar ik miste helemaal niks. Alles was vers en ook nog warm bezorgd, dus ga zeker vaker hier bestellen.

Rick
31 januari 2022

Het was weer lekker, en netjes op tijd👍🏻

Maarten Wiersma
31 januari 2022

We hadden meerdere artikelen besteld en gevraagd om het over 2 schalen te verdelen. Tot onze grote verbazing kregen we toch één grote schaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique
31 januari 2022
Danja Veeloo
31 januari 2022

Een verbeterpunt, dat als je een grote schaal sushi besteld en je bent met 4 personen dat er dan ook 4 flesjes soja saus bij zitten want wij hadden er maar 3 en ook maar 3x stokjes. En ze waren de gefrituurde garnalen vergeten mee te geven, maar die zijn nog na gebracht, en ook met extra soja saus. Maar het eten was superrrrrr lekker

Angela van Santen
30 januari 2022

Deze box de surf & turf is echt heerlijk!

Swinkels
30 januari 2022

Het was weer heerlijk, keep up the good work.

Suzan
29 januari 2022
Mark
29 januari 2022
Van veldhoven
29 januari 2022

Was heel lekker jammer dat er geen sojasaus bij zat waarschijnlijk vergeten

Amber
27 januari 2022

Heel lekker en erg vers!

Gerrie v Kessel
26 januari 2022

mogelijkheid om een bestelling bijv een dagvan tevoren door te geven zijn fijn zijn verder super lekker aanrader

JT
25 januari 2022
Cecile Zwaans
24 januari 2022

Na bijna een uur later bezorgd dan vermeld, bleek ook de inhoud niet helemaal juist. In plaats van 6 keer kani maki ontving ik 6 keer kappa maki. Wel was er een extraatje toegevoegd om het lange wachten een beetje goed te maken. Maar toch jammer van de fout omdat ik kappa maki gewoon veel minder lekker vind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henriette
24 januari 2022

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorota Gawron
23 januari 2022

Heerlijk sushi

Lail
23 januari 2022

Op een bestelling van €64 zat maar 1 klein bakje soja saus! Jammer

Marc
23 januari 2022

Er zat een rol bij welke echt beneden kwaliteit was. Viel uit elkaar en een pezig stuk tonijn.

Marcel
23 januari 2022

Eten kwam drie kwartier te laat helaas. daardoor hebben onze grote meiden het niet kunnen proeven. En hebben we nu over

Verhoeven
23 januari 2022

Bezorging 1.5 uur later dan gepland. Kan gebeuren door drukte, maar handiger als het dan wel via mail of telefonisch contact aangegeven wordt. Verder lekker eten en vriendelijk personeel

W. Goedhart
22 januari 2022

Hele lekkere sushi alleen ruim een uur te laat bezorgd.

Stephanie
22 januari 2022

De surf en turf is meer dan genoeg voor zeker 3 personen. Het was er goed!

Robin
22 januari 2022

Heerlijke sushi. Top kwaliteit

Adriëtte van Haaften
22 januari 2022

Mijn bestelling kwam 50 minuten telaat, dat vind ik veel te lang en erg jammer. Gelukkig maakte de kwaliteit van de sushi alles goed, want het was de aller lekkerste sushi die ik ooit hebt gegeten. Ik had de 'Meat Lovers Box' En '4-Way Snackmix'. Ik raad SUSHI 8 aan en ik ga zeker vaker bestellen.

Marleen Beckers
22 januari 2022

Ik heb een slechte ervaring. De plaatjes zijn misleidend. Het gerecht Quality time viel tegen. De sushi zag er op het plaatje heel anders uit. Voor 2 personen was ons gerecht geen 45 euro waard. Jammer want vorige keer waren we echt enthousiast. En de bestelling was een half uur te laat. Heb ik zitten wachten. De collega beloofde iets lekkers maar thuis aangekomen ontbrak het lekkere extraatje.

Truus
21 januari 2022

Super lekker

J Heuvel
21 januari 2022
Mikki
20 januari 2022

Top!

Manuela
20 januari 2022

Heerlijk genoten

Anita
20 januari 2022

De bestelling was keurig op tijd klaar. Sushi was heerlijk vers. Aanrader!

René van den Heuvel
20 januari 2022

Heerlijke sushi, perfect op tijd! Aanrader!

Claire Dünnebacke
20 januari 2022
Verhoeven
19 januari 2022

Helemaal prima, zelf vond ik de meegeleverde soja saus, gember en wasabi erg karig. 3 stuks per soort op een bestelling van bijna 120 stuks waarbij ik zelfs nog twee gember heb bijbesteld, anders hadden we slechts 1 gember ontvangen. Verder zag alles en mooi verzorgd en vers uit, smaak was prima!

Kerkdriel
19 januari 2022
Wendy
17 januari 2022

Weer erg lekker gegeten, maar de (erg aardige) bezorger was helaas wat verlaat. Dus 5* voor het eten, 4* voor de bezorging.

Sharon
17 januari 2022
Konings
17 januari 2022

Heerlijke sushi! Vriendelijke en goede service.

Martin
16 januari 2022

Top: overheerlijke sushi’s en precies op tijd!! Voortreffelijk!!

Bryan
15 januari 2022
Jane
15 januari 2022
Gert-Jan van Boxel
15 januari 2022

Helaas hadden we 4 Ebi Fry’s in plaats van 5. We zijn thuis met 5 dus dat was jammer. Ik dacht ook dat er meer sushi in zat maar dat ligt aan mij.

Van Oijen
15 januari 2022

Verser dan deze is er niet. Super lekker! Hier gaan we zeker vaker bestellen.

Patrick
14 januari 2022

Super lekker en precies volgens tijds afspraak! De extra gekregen loempia,s waren heerlijk.

Michelle
14 januari 2022

Kan niet anders zeggen dan super lekkere sushi! Wij komen zeker vaker!

Gerard Broekmeulen
13 januari 2022

Was weer erg lekker

JJ
13 januari 2022
Y
12 januari 2022

Lekkere sushi maar de bezorging duurde heel erg lang. Bij bestelling al bijna 2 uur wachttijd (ook voor afhalen) en dan nog een halfuur te laat.

Reactie van Sushi 8

Beste Y, wat vervelend om te horen dat de bestelling zo laat geleverd werd. Wij verzoeken u een mail te sturen naar info@suhsi-eight.nl, daar kunnen wij u verder helpen.

Gerard
10 januari 2022

Geen

Sylwia Wodziak
10 januari 2022

Heel lekker en vers nog nooit zo goede sushi gegeten. Grote applaus

Ruben
10 januari 2022

Sushi zelf erg lekker. Bestelling werd alleen pas uur later bezorgd dan gepland tijdstip. Toen ik belde was dit 'vanwege speciaal verzoek'. Echter enige verzoek was om schaaldieren sushi in apart bakje te doen van de overige sushi. Helaas was daar ook niet (helemaal) aan voldaan.

Reactie van Sushi 8

Beste Ruben, onze excuses dat het niet is gelukt om de schaaldieren apart te doen, wij verzoeken u een mail te sturen naar info@sushi-eight.nl, dan kunnen we u verder helpen.

anton
10 januari 2022
Ruben broekhuizen
9 januari 2022

Wachttijd verschikkelijk lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
9 januari 2022

Het eten was erg lekker en de bezorging perfect op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter Hooijmans
9 januari 2022

Goeie kwaliteit en veel variatie en keuze tussen vlees en vis.

heijden954
9 januari 2022

Top top top super lekker

Nick
9 januari 2022

Eten was lekker, duurde alleen heel erg lang voordat het klaar was. Niet op afgesproken tijd klaar

Victoria Stofberg
9 januari 2022

Wij zijn super tevreden over sushi 8. Ga zo door 👍

Roos
9 januari 2022

We hebben meer dan een uur moeten wachten. Toen we belden werd er verteld dat er iets extra's bij gedaan zou worden, maar dat was niet het geval

Reactie van Sushi 8

Beste Roos, wat vervelend om te lezen dat de bestelling niet goed was geleverd. Wij verzoeken dat u een mailtje stuurt met de klachten naar info@sushi-eight.nl, dan kunne wij u daar verder helpen.

J duijts
9 januari 2022

Eten was super. Bezorging half uur te laat, terwijl ik n dag ervoor al besteld had. Zeker n aanwinst voor kerkdriel. Gaan we vaker bestellen.

van Alfen
9 januari 2022

Heerlijke sushi, warme gerechten nog heel heet bij thuiskomst! Zelden zo’n goede sushi gehad.

Ruud Pothuizen
9 januari 2022

Super service en de sushi smaakte geweldig goed. Een aanrader !!

Reactie van Sushi 8

Beste Ruud Pothuizen, wat fijn om te lezen dat het naar wens was. Graag tot de volgende keer!

Tom
8 januari 2022

Superlekker

Marcel
8 januari 2022

Heerlijke sushi, mooi gepresenteerd. aanrader!

William van Ooijen
7 januari 2022

Let op dat vis sushi samen met vlees sushi in een bakje gaat in verband met smaakoverdrachten. Is puur een tip. Verder heerlijk

Bep
7 januari 2022

Lekker gegeten, maar de King Mackerel Roll klopte niet! er zat geen asperge in maar roomkaas. Beetje een domper om dan 7 euro te betalen voor 4 mislukte stukjes. Rest was lekker

Wendy
7 januari 2022

Echt heel lekker!! Zelfs de eters die geen fan van sushi zijn, waren enthousiast.

Nola van Hemert
6 januari 2022

Heerlijke sushi een aanwinst voor Kerkdriel! Bestelling optijd bezorgd.

Jos
6 januari 2022

Heerlijk vers en de sushi en pokebowls waren weer erg lekker.

Reactie van Sushi 8

Beste jos, fijn dat alles smaakte. Graag tot ziens!

Lisa van der Kammen
6 januari 2022

Mooi op tijd! Netjes verzorgd. Heerlijk

M
5 januari 2022

Erg lekkere sushi en netjes op tijd bezorgd. Ik ben van plan hier vaker te bestellen. Alleen jammer dat er zo weinig soja saus en wasabi bij zat. Voor de hoeveelheid die ik besteld had, was dit te weinig helaas. Verder top, echt een aanrader!

Rick
5 januari 2022

Hellemaal top Dit was op een zondag Alles geleverd op de afgesproken tijd. En niet geheel onbelangrijk het was weer super lekker 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Husnu Kocabas
4 januari 2022

Wederom was de sushi weer heerlijk. We hebben alweer voor de derde keer hier sushi besteld en de kwaliteit van de sushi blijft heerlijk lekker.. tot de volgende keer

Reactie van Sushi 8

Beste husnu kocabas, wat fijn dat alles in smaak viel. tot de volgende keer!

H
3 januari 2022

Lekker 🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hooijmans
3 januari 2022

heerlijk!!

Jack
3 januari 2022
Hennie
3 januari 2022

Uurtje langer moeten wachten maar dat nemen we voor lief Het was heerlijk 👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste Hennie, wat fijn dat de smaak goed was, wij hopen dat het de volgende keer goed op tijd is. Graag tot ziens.

Bart vries
2 januari 2021
Elles Deckers
2 januari 2021

Ze waren 2 dingen vergeten verder was de sushi top

Verhoeven
2 januari 2021
P
1 januari 2021

Lekker gegeten. We gaan zeker nogmaals bestellen.

Chantal
1 januari 2021
Tineke
1 januari 2021

Ontzettend lekker gegeten! Was onze eerste bestelling, zeker voor herhaling vatbaar. Tip voor jullie: Zorg dat de site up to date is ( aanbieding was niet van de juiste maand)

Van toorn
1 januari 2021

Super lekker weer

Peffer
1 januari 2021

Voortreffelijke service. Vers voor je neus gemaakt en heerlijke sushi

Simone
1 januari 2021
Mo
1 januari 2021

Het was wederom heerlijk

Piet Weinand
31 december 2021

Super lekkere sushi goede prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijk geholpen

Renate
31 december 2021

Bezorging op tijd. Heerlijke smaakvolle sushi.

Marianna
31 december 2021
F.E.A. Schuurmans
31 december 2021

Geweldig!

Jelmer Veldhuis
31 december 2021
Hofmans
31 december 2021

Goede wijn behoeft geen krans

Sushilove
31 december 2021

De sushi was heerlijk vers. Goede smaak. Online bestellen en afhalen kan alleen beter. Afhaal tijd klopt niet met wat de site aangeeft. Nog zeker 30 minuten moeten wachten. Dat was een minpuntje.

Mirjam
31 december 2021

Goede sushi, precies op tijd klaar, schoon en vriendelijk personeel.

Harmke Koelman
30 december 2021

Prima sushi, heerlijke pokebowl misschien zou de levertijd wat sneller kunnen. Gaan we zkr nog eens bestellen

Ali Kerem
30 december 2021

Geweldige sushi. Goede service en zeer vriendelijk. Zeker een aanrader.

Cah
30 december 2021

Heerlijk enbop tijd

Martijn
29 december 2021

Super lekker gegeten. Bestelling was half uur later dan gevraagd maar was zeker het wachten waard!!

Lenet
29 december 2021
Annebertie de Laat
29 december 2021

Heerlijke verse sushi, mooi op tijd geleverd. Erg vriendelijke bezorgster. Top voor elkaar. Aanrader!

JJ
29 december 2021

Heerlijke sushi maar helaas onvolledig bezorgd en dus zelf terug naar de winkel waar de bestelling compleet werd gemaakt. Jammer alleen dat daar vervolgens de extra wasabi dan weer werd vergeten in te pakken.

Stef Jansen
29 december 2021
Nvt
29 december 2021

Het was erg lekker, vers bereid en de prijs kwaliteitverhouding is goed.

Filiz van Mölken Sulu
28 december 2021

Alles was superlekker en vers.En ook een mooie presentatie.Alleen maar complimenten voor jullie

Evie
28 december 2021
Nicole
27 december 2021

Was weer lekker 🤪

Jolanda
27 december 2021

Geweldige sushi en precies op tijd bezorgd 👍

.
27 december 2021

Lekker! Bezorging was op tijd.

Kim
27 december 2021

Super service!

Hanneke
26 december 2021

Het was voor ons de 1e keer dat we besteld hebben, maar alles was perfect! Fijn dat we in Kerkdriel nu ook heerlijke sushi kunnen halen!

Godelieve van Gorkum
26 december 2021

Heerlijk vers en mooi op tijd👍

Maicel Osch
26 december 2021

Heel erg lekker! Optijd bezorgt!!

Gina
26 december 2021
Karel
26 december 2021
Betty
26 december 2021
Jan
26 december 2021
Carlijn
25 december 2021
Renate de Waal
25 december 2021

Heerlijk!!

Niek van Lent
25 december 2021

Kwalitatief goede sushi en geleverd op het beloofde tijdstip!

Familie van Deelen
25 december 2021
Arkjes
25 december 2021

Super lekker, een echte aanrader! Goed om te hebben in Kerkdriel.

Ben van den Heuvel.
25 december 2021

Ondanks drukke kerstdag keurig op tijd en heerlijke kwaliteit! Zelfs wat extra als cadeau meegekregen. Een Aanrader!

Raymond Engelhard
25 december 2021

Heerlijke sushi gegeten! We waren echt verrast over de smaak en kwaliteit. Heel goed.

Jan
25 december 2021
lia baggerman
25 december 2021

superlekker,heel vers en stipt op tijd met bezorging.

Kevin van Vugt
24 december 2021

Wij zijn zeer tevreden en de kwaliteit is 5 sterren zeker waard bedankt voor deze heerlijke maaltijd

Karin
24 december 2021

Super lekker en zeer vers.

Mariska
24 december 2021

Heerlijke super verse sushi! 👌

Monique
24 december 2021

Het was super, echt een aanrader

Barbara Mol
24 december 2021

We hebben er heerlijk van gesmuld en zullen zeker vaker bestellen.

Eline Van Bemmel
24 december 2021
Wendy van As
24 december 2021

Was super lekker 😍

Rick
23 december 2021

We hebben echt heel goed gegeten . Het werd op tijd gebracht, en de prijs kwaliteit klopt 👍🏻 Hier gaan wij vaker terug komen Dankjewel.

Verhoeven
23 december 2021

Heerlijk

JJ
23 december 2021

Erg lekker en stipt op tijd👍🏻

v Kessel
23 december 2021

Super lekkere sushi en keurig op de geplande tijd!

Ano
23 december 2021
Bart Vries
23 december 2021

Super lekker, maar bij afhalen bleek dat ik nog 30 minuten moest wachten.

Ann
22 december 2021
V. V.
22 december 2021
Marc
21 december 2021

Top sushi

Van wijnen
21 december 2021

Goeie sushi, we hebben er van genoten. Kom zeker keer terug.

Gonnie
20 december 2021

Zeer lekker en een aanwinst voor kerkdriel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valentijn
20 december 2021

Was super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laila
20 december 2021

We wilden om 17:00 bestellen, konden het 18:45 pas ophalen. Daar aangekomen nog bijna 40 minuten moeten wachten op ons eten. De helft van het eten ( de garnalen, de boontjes) waren half gaar en nog steeds hard. Veel dingen waren koud die warm hoorde te zijn!

Kirchholtes
20 december 2021

Alweer super lekker!

Eveline
19 december 2021

Smaakvolle sushi, prima bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
19 december 2021

Hele goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De gooijert
19 december 2021

We hebben er lekker van gesmuld . We hadden de surf en turf box Alleen er was een boxje bij dat erg droog was

NvHS
19 december 2021

Ontzettend lekker! Zeker een aanrader

patrick steenbekkers
19 december 2021
Angelique
18 december 2021
T
18 december 2021

Echt super lekker!! We hebben lang moeten wachten op onze bestellen (bezorgtijd zou 60 minuten zijn, werd uiteindelijk het dubbele). Maaaaaar, we vonden het waard. Het was overheerlijk.

Nicole
18 december 2021

Erg lekkere (vega) sushi. Handig ook voor het vervoer dat de saus bij loempia's en garnalen apart zit. Aanwinst voor Kerkdriel

D
18 december 2021
Gerard Broekmeulen
18 december 2021

Heel erg lekker !! Zeer zeker een aanrader!

Kim
18 december 2021

Is echt een aanrader !!

B v Toorn
18 december 2021

Super lekker echt een zeer goede suchibar Kom er zeker terug

Sharon van osch
18 december 2021

Super lekkere en verse sushi, echt een aanrader

Anja
18 december 2021

Was heerlijk

K’tje
18 december 2021

Wat een heerlijke sushi!! Echt een aanwinst hier.

LvdV
18 december 2021

Heerlijke sushi, wij zijn super blij met deze aanwinst in Kerkdriel

A
18 december 2021

Heerlijk

Adrie
18 december 2021

Lekkere sushi

Lars F.
18 december 2021

Sushi was lekker, helaas wel enorm teleurgesteld in het feit dat de bezorger niet optijd was. Telefonisch was men slecht bereikbaar. Jammer dat sushi 8 geen begrip had voor onze klacht. Klantenservice moet verbeterd worden.

Dave
17 december 2021
Serhat
17 december 2021

Complimenten

H. Kocabas
17 december 2021

Super lekkere sushi beste sushi wat ik hier in omstreken heb gegeten. Ze hebben een vaste klant erbij. Ga zo door 👍🏻👏🏼

Swinkels
17 december 2021

Het was druk en kreeg mijn bestelde eten bijna een half uur later, we kregen heel netjes een waardebon. Het eten was super vers en lekker en het wachten waard. Zullen er wel meer gaan bestellen een goede aanvulling in Kerkdriel. Top👍👍👍 misschien een aanvulling om te bezorgen in Hedel.

Bart Vries
17 december 2021
Dave Resleij
17 december 2021

Iets minder rijst en dan is het perfect

Collard
16 december 2021

Super! Vers, warm en nette service! Aanwinst voor Kerkdriel! Tip; zet gebakken knoflookchampignons op de kaart, die vinden de kids ook lekker en dan er is een extra (vegatarisch) groentegerecht.

Roos
16 december 2021

Gemakkelijk bestellen op de site, binnen een uur afhalen en het was heerlijk.

Roland Migchielsen
16 december 2021

Heerlijke special rolls. Smaakt heerlijk, goede bijt en ziet er goed uit. Vriendelijke bediening. Gewoon top. Heb vandaag mijn hele straat ge-appt en geadviseerd. Dat vonden een aantal heel fijn als ze voor sushi niet meer naar Zaltbommel hoeven.

Tamara
16 december 2021

Heerlijke sushi, een aanrader!

eric
16 december 2021
Hezik
15 december 2021
Dionne Schuurmans
15 december 2021

Heerlijk!

Nicole
15 december 2021

Was weer super

Hans vos
14 december 2021

Was ontzettend lekker